Kinderdagverblijf met een huiselijke omgeving in Almere

Contact opnemen

Het Wereldkind biedt een unieke combinatie van professionele kinderopvang met een persoonlijke benadering. In een leuke omgeving bieden enthousiaste, vaste en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.

De veilige en vrolijke uitstraling van de ruimtes creëren een huiselijke, veilige en warme omgeving waarbinnen het kind zich geborgen kan voelen en plezier kan hebben.

Het Wereldkind is de ideale plaats voor een kind om geheel verzorgd de wereld te verkennen.

Professionaliteit en kwaliteit staan door middel van het uitvoeren van een uniek en verantwoord pedagogisch beleid bij ons voorop.

Het Wereldkind streeft ernaar om haar dienstverlening voortdurend te verbeteren en continu af te stemmen op de behoeften en ontwikkelingen van uw kind.

Aanmelden

Rozemarijn en wijsneusjes 0 tot 4 jaar

De groepen Rozemarijn en Wijsneusjes zijn verticaal ingericht. Bij beide groepen hebben de kinderen 4 jaar lang contact met dezelfde pedagogisch medewerkers. Ze groeien als het ware op in hun eigen groep.

De jongste leren van de oudere kinderen en de oudere kinderen krijgen zelfvertrouwen doordat ze (zichtbaar) al zoveel zelf kunnen. Kinderen in een verticale groep houden rekening met elkaar. Dit gaat bij ons niet ten koste van henzelf.

Aanmelden

Meld uw kind aan

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

BSO
KDV

Dit is een verplicht veld.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag