Het gezondheidsbeleid van ons KDV in Almere

Neem contact op

De gezondheid en het waarborgen van de gezondheid van uw kind staan bij Het Wereldkind voorop. Wij doen er dan ook alles aan om uw kind zo gezond mogelijk te houden en de gezondheid van uw kind te optimaliseren.

Gezondheid en hygiëne

Het Wereldkind voldoet in alle opzichten aan de allerstrengste nieuwe eisen met betrekking tot gezondheid en hygiëne. Het is veilig, schoon en kindvriendelijk ingericht.

Een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • Hoge stopcontacten
  • Veiligheidsstrippen op de deuren
  • Veel daglicht
  • Het gebruik van overslofjes in het kinderdagverblijf


Door een hygiënische en veilige omgeving aan te bieden, wordt ervoor gezorgd dat de gezondheid van uw kinderen niet in gevaar wordt gebracht.

Het is van levensbelang dat kleine kinderen in een zeer hygiënische omgeving verblijven en dat de hygiëne gedurende de gehele dag in de gaten gehouden wordt. Het gaat hierbij zowel om de persoonlijke als de omgevingshygiëne.


Het Wereldkind heeft een helder en duidelijk hygiënebeleid wat ervoor zorgt dat de hygiënische omgeving en omgang met het kind gedurende de gehele dag gehandhaafd worden. De persoonlijke hygiëne van de pedagogisch medewerkers wordt hier ook uitgebreid in uiteengezet.
Het volledige hygiëne- en gezondheidsbeleid van Het Wereldkind kunt u opvragen bij de directie.
Neem contact op voor meer informatie

Meld uw kind aan

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

BSO
KDV

Dit is een verplicht veld.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag